


Punainen kastike grilliherkuille (Romescu)
10 min
Espanjalainen romescu-kastike on loistava pari grilliruoalle. Kastike saa täyteläisen makunsa manteleista, paprikasta ja tomaatista. Kokeile esimerkiksi grillatun lihan tai broilerin kanssa!
Reseptin ainekset
1 annosta
1/2 dl
manteleita
4 kpl
valkosipulinkynttä
2 kpl
tomaattia
1 kpl
punaista paprikaa
2 kpl
paahtoleipäviipaletta (paahdettuna)
1 rkl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
paprikajauhetta
1/2 tl
cayennenpippuria
2 rkl
punaviinietikkaa
1/2 dl
ruokaöljyä
Hienonna mantelit, kuoritut valkosipulinkynnet, paloitellut tomaatit, paloiteltu paprika ja kuutioidut leipäviipaleet tehosekoittimessa. Lisää loput aineet ja anna koneen käydä kunnes seos on tasaista. Tarkista maku.
Tarjoa punaista romescu-kastiketta esimerkiksi grillatun broilerin ja vihannesten seurana tai sipaise kastiketta paahtoleivälle.
Nopean perunasalaatin teet sekoittamalla romescua paloiteltujen keitettyjen perunoiden joukkoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat